Pelkkänä kysymysmerkkinä.

Taidan tänään vain pohtia asioita ja olla vailla (varmoja) vastauksia. 

Pohdiskelen, että mitkä asiat tekevät aikuisten liikunnan ohjauksesta, ryhmäliikuntatunnista tai ohjaajan ominaisuuksista mielekkäät aikuiselle ohjattavalle liikkujalle?

Takuulla seikkoja on useita, arvostettavia ja innostavia asioita on monia, kuten liikkujiakin, mutta mikä saa meistä valtaosan palaamaan ohjaajan tunnille?

Keppi vai porkkana, huumori vai asiallisuus, monipuolisuus ja usein vaihtuvat jutut, tuttuus ja turvallisuus, "ammattisanasto vai maalaisjärki"... Onhan noita. Mutta saat ehkä ajatuksesta kiinni. 

Pohdin, että millainen itse olen ohjaajana, mitä osa-alueita viilata ja mitä nostaa tai poistaa. Toisaalta pohdin, mitä itse arvostan esim. ryhmäliikuntatunnilla, jotta sytyn, saan itsestäni kaiken irti, mutta kuitenkin tunnelma tunnilla olisi salliva ja turvallinen. 

Entäs sitten tässä hetkessä asiakkuuksien raha-kysymys. Ollaanko siinä tilanteessa, että jäsenyydestä rahan takia ollaan valmiita luopumaan vai pidetäänkö osallistumismaksut niin tärkeinä, että siihen takuulla raha pistetään riittämään. 

Millaisen ohjaajan tunnille sinä palaisit aina uudelleen ja uudelleen, fiiliksellä "olipa huippu tunti ja hiki tuli"?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tryptofaani

Lauantai-illan puuhaa

Mustikoita ja mielenterveyttä metsästä