just15min.com

Ideat treeniin loppu, aikaa käytettävänä melko niukasti, jotain liikettä kroppa huutaa tai treenikaveri ois kiva... Jos nämä seikat pyörivät kysymysmerkkinä mielessäsi, voisi oiva ratkaisu olla sovellus/palvelu: just15min.com. Liiku vartti virtuaalisesti yhdessä! Testaa! 

Kirjautuminen on oikeasti helppoa, et sitoudu mihinkään, mutta sinulla on palvelussa käytössäsi maksuttomia vartin mittaisia lihaskuntotreenejä kehonpainolla, kahvakuulalla, kuminauhalla. Lisäksi on liikkuvuutta, venyttelyä, taukojumppaa. Halutessasi voit myös valita mille kehon osalle liikettä toivot, ja vaikeustason voit määritellä itse. 

Sivujen kautta on mahdollista luoda kaverille kutsu samaan treeniin ja jutustelu esimerkiksi viikon aktiivisuudesta tai muista kuulumisista onnistuu samalla. Toinen toistaan motivoiden on päivän pieni liikkuminen tehty, tai jos kroppa halajaa lisää, valitse uusi jumppa. Ota esimerkiksi lihaskunto ja kehonhuolto, puoli tuntia liikuttu. Mahtavaa! 

Lue just15min.com sivuilta kuinka palvelu sai alkunsa, millaiset tyypit siellä taustalla on ja viskaa heitä vaikka palautteella, jos jotain juppaa mieleesi. Jäädään jännityksellä ja odottavalla mielellä seuraamaan millaiseksi just15min.com kehittyy ja miten sovellus saa meihin vielä lähiaikoina liikettä... Ota sinäkin just15min.com sivut seurantaan!

just15min.com liikuntasovellus on mielestäni oiva keksintö aloittaa liikkuminen pienin askelin, motivoida kaveri mukaan tai motivoitua itse kaverin jumppapyynnöstä. just15min.com antaa pienen annoksen arkiliikuntaa omaan ehkä hektiseenkin päivään. 

Helppoa ja hauskaa!





Kommentit

  1. Mä olen opetellut liikkumaan youtube-videoiden tahtiin nyt korona-aikana, tietysti tuo sosiaalinen ulottuvuus vaikuttaa hauskalta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Luen mieluusti ajatuksiasi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tryptofaani

Lauantai-illan puuhaa

Mustikoita ja mielenterveyttä metsästä